banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İl Başkanı Yıldız'dan Sert Tepki: Tamamen Yalan ve Kirli Algı

Dün bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında il başkanı değişeceğine dair çıkan söylentilerinin ardından açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, "tamamen yalana ve kirli algıya dayanan Haberler Yapılmıştır" dedi.

Kendisine ait Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan il Başkanı Yıldız şunları yazdı: ''Son Zamanlarda AK Parti'mizin Demokrasi Şöleni Olan Kongrelerin Yaklaşmasıyla Beraber Bugün Bazı Sosyal Medya Mecraları ve Basın-Yayın Organlarınca İl Başkanlığında Değişikliklerin Olacağı Yönünde tamamen yalana ve kirli algıya dayanan Haberler Yapılmıştır.

Özellikle Şanlıurfa'mızda AK Parti İktidarını Yetersiz Göstermek Üzere Kurgulanan Bu Kirli Planların Son Aşamasında Teşkilatlarımızın Yıpratılması İçin Kirli Ellerin Harekete Geçtiğini Görüyoruz. Buradaki Amaç Parti İçine Fitne Katmak, Parti İşleyişimizi Sekteye Uğratmak.

Aziz Milletimize Şunu Net Bir Şekilde İfade Etmek İsterim ki, Bizler Görevimizin Başındayız. Bizler Parti'mizin 2023 Hedefleri, Şanlıurfa'mızın Kalkınması İçin Gece-Gündüz Demeden Çalışıyor, İlimizin Sorunlarının ve Taleplerinin Çözümü İçin Tüm Kadrolarımızla Emek Veriyoruz.

Dün Sağlıkta, Hızlı Trende ve Diğer Alanlarda Çarşaf Çarşaf Yalan Haber Yapanlar İstedikleri Kirli Emellere Ulaşmadığında Bugün Şahsım Üzerinde Teşkilatları Yıpratmak ve Kirli Algı Oluşturmak İstiyor. Biz Buna İZİN VERMEYECEĞİZ. Şanlıurfa Algı İle Değil HİZMET İle İlerleyecek.

Gazetecilik Tarafsız Haber Sunmayı, Vatandaşlarımıza Yalan ve Algıdan Uzak Objektif ve Doğru Haber İletmeyi Gerektirir. Algı ile Yalanla ve İnsanları Alenen Hedef Yaparak Gazetecilik Yapılmaz. Elindeki Kalemi Bir Araç Olarak Değil Milleti İçin Bir Amaç Olarak Kullanılmadır.

Vatandaşlarımız Müsterih Olsunlar, Gazetecilik Adı Altında Dedikodu Haberciliği Yaparak Milletimizi ve Devletimizi Hedef Alan, Kalkınmamıza Ket Vurmak İsteyenlere Karşı Daima Mücadele Edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İfade Ettiği Gibi "Duemak Yok Yola Devam" Diyoruz.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.