banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan Şanlıurfalılara teşekkür

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız mesajında, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere seçim süresince gecesini gündüzüne katarak vatandaşlarımıza ulaşıp destek isteyen Milletvekili ve partili arkadaşlarımıza, oyları ve duaları ile destek veren Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini belirterek, Belediye Başkanlığına ve Meclis üyeliğine seçilen AK kadroların yeni projelere imza atacaklarını ve hizmete devam edeceklerini söyledi.

Şanlıurfalılara candan teşekkür ediyoruz
Yerel seçim tarihinin belirlendikten ve Yüksek Seçim Kurulunun açıklamasından hemen sonra İl Teşkilatı olarak çalışmalara başladığını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Mümkün olduğu kadar ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül kalmamıştır diye düşünüyoruz. Şanlıurfa’mızın il genelinde en ücra köşelere kadar gidip insanlarımızın varsa sorunlarını ve taleplerini dinledik, bizde seçimlerin önemini anlatarak talebimizi ilettik. Tabiki yapılması gerekeni ilk fırsatta yapmaya gayret edeceğiz. Zaten normal zamanlarda da AK Başkanlarımızın vatandaşlarımızı ziyaret ederek varsa sorunlarını ve taleplerini dinlemeye ve gereğini yapmaya devam edeceklerdir. Zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; biz milletimize efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik. Başta Şanlıurfa’mıza sevdalı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere seçim süresince gayret gösteren partililere, oyları ve duaları ile destekleyen Şanlıurfalılara candan teşekkür ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanımızın hayali olan Millet Bahçeleri oluşturulacak
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Şu ana kadar Şanlıurfa’mız ve Şanlıurfalılar için yaptıkları hizmetler için mevcut Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyoruz. Bundan sonra yeni göreve gelen AK Partili Belediye Başkanlarımız halkımıza hizmet etmeye, seçim süresince belirlediğimiz ve halkımıza açıkladığımız projelerimizi hayata geçirmeye gayret edeceklerdir. Bizler de takipçisi olacağız. “Aile Danışma ve Yaşam Merkezleri, Kadın ve Gençlik Merkezleri, Spor Merkezleri, Kültür ve Sanat Merkezleri, Engelli ve Yaşlı Merkezleri gibi hizmetleri en küçük yerleşim birimlerine kadar götürmeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Sıfır Atık Projesini her kurumumuzda, her evimizde hayata geçireceğiz. Halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini her ilçemizde yaygınlaştıracağız. Çevreye saygılı şehirler ile Rabbimizin bize emanet ettiği tabiat içinde, canlı veya cansız tüm varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.