banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan Başkan Bayık’a ziyaret

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa ve Hilvan ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a ziyarette bulundu. Hilvan Belediyesine yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Yıldız ‘Belediye Başkanımız Hilvan ilçesinde bugüne kadar üstün çalışmalar yapmış, güzel projeler hayata geçirmiş ve 2019-2024 yılları arasında da 31 Mart Genel Mahalli İdareler Seçimleri sürecinde planlamış olduğu projeleri hayata geçireceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başkanımızın çalışmaları sonucu ilçemizin çehresi her geçen gün değişiyor. Yapılan bu güzel hizmetleri gözlemlemekten duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum’ dedi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ak Parti Şanlıurfa, Hilvan ilçe yönetim kurulu üyeleri ve 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Güler Kama İzol’un Hilvan Belediyesine yaptığı ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Bayık ‘Göreve geldiğimiz günden buyana ilçemize birçok alanda güzel hizmetlerde bulunduk. Halkımızın 31 Mart Genel Mahalli İdareler Seçimlerinde bize vermiş olduğu destek ilçemize bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin en açık göstergesidir. 2019-2024 yılları arasında da ilçemizin kalkınması için hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz ile ilgili çalışmalarımız aralıksız devam ediyor’ açıklamasında bulunan Bayık ‘Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun yok edilmesine ve bölgede barış ve huzurun sağlanmasına yönelik ‘Barış Pınarı Harekâtı’ kapsamında Suriye’ye sefer düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) başarılar diler Belediye olarak kahraman Mehmetçiklerimizin yanındayız’ dedi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.