banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

İl Başkanı Bahattin Yıldız, Asım Nesline aday gençlerle buluştu

AK Evler Spor Salonu öğrencilerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri gençlerin spor salonundaki gösterilerini izledikten sonra hep beraber gençlerle birlikte saf tutarak spor salonunda öğrencilerle birlikte yatsı namazını eda etti.

AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan AK Evler Spor Salonlarında gençler sevdiği spor dalında başarılar elde ederken bir yandan da dini vecibelerini yerine getiriyor. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak spor’a yöneltmek için Eyyübiye Belediyesinin hayata geçirmiş olduğu AK Evler Spor Salonlarında gençler istedikleri spor dalında kendilerini geliştirerek ülke çapında dereceler elde ediyor.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan AK Evler Spor Salonlarını ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa’da her zaman gençlerin yanlarında olduklarını belirterek bunun gibi sosyal Belediyecilik örneklerinin Şanlıurfa’da çoğalacağını ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız AK Evler Spor Salonunda yapmış olduğu açıklamada, “Ben öncelikle ziyaretimizde bize eşlik eden Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcımız Necmettin Sağlam beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Bugün AK Evler Spor Salonlarını gezerken duygulanmamak elde değil. Çünkü Eyyübiye Belediyemiz nasıl ki Cumhurbaşkanımız, liderimiz her zaman ifade ediyor altyapılar yapabiliriz, üst yapılar yapabiliriz gönüllere dokunmadığımız sürece bu işi başarmış saymıyoruz kendimizi. Bugün de burada bunun tezahürünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eyyübiye Belediyemizin genç kardeşlerimize, evlatlarımıza sağlamış olduğu bu imkanlardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Milli manevi değerlerimizi alan gençlerimiz hem ilimize hem ülkemize birer faydalı fert olarak yetişeceklerdir. Bu bağlamda sayın hocamıza da emeklerinden dolayı, katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ziyaretimize eşlik eden Eyyübiye İlçe Başkanımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, çok kıymetli Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza, medya mensuplarımıza ve Belediye Başkan Yardımcılarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” cümlelerine yer verdi.

Başkan Yıldız, Eyyübiye Belediyesinin hayata geçirmiş olduğu diğer spor salonlarını da ziyaret ederek gençlere derslerini ihmal etmeden çok çalışmalarını, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğini vurgulayarak bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.