banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ankara’da temaslarını sürdürüyor

İl Başkanı Bahattin Yıldız, Urfa’daki projeler ve yapılacak çalışmalar için bakanların kapısını aşındırıyor. Başkan Yıldız, en son olarak

Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Büyükşehir Belediye  Başkanımız @zabeyazgul Ve Milletvekilimiz @malicevheri İle birlikte Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. @ZehraZumrutS  ziyaret edip #Şanlıurfa’mızın Sorun Ve Taleplerini İletip, Desteklerini Talep Ettik." dedi. 

Yıldız, son olarak Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhasekiyi makamında ziyaret etti: "Genel Başkan Yardımcımız Ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın @mehmetozhaseki’yi ziyaret edip Teşkilat Çalışmaları, #Şanlıurfa’mızda Devam Eden Projeler Ve Yapılacak Yatırımlar Hakkında Bilgi Verip Desteklerini İstedik.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsrev 5 yıl önce

Atom karınca başkan seviyoruz seni.