banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Şanlıurfa’da

Vali Abdullah Erin tarafından karşılan Bakan Soylu, Akçakale ilçesine geeçerek burada hareket merkezinin başına geçti. Hareketle ilgili Vali Erin ve Komutanlardan bilgi alan Soylu, çalışmaları inceledi.

İlçe temasları kapsamındaki çalışmalara Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazül ve Şanlıurfa Milletvekilleri eşlik etti. Konuyla ilgili olarak konuşan Beyazgül: "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Milletvekillerimiz ile birlikte Akçakale ilçemizde vatandaşlarımızla bir aradayız." dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise: "İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya, #BarışPınarıHarekatı’na yönelik çalışmaları yürütmek üzere kurduğumuz Koordinasyon ve Harekat Merkezi’mizde genel durumla ilgili brifing verdik" dedi.

Bakan Soylu buradaki çalışmaların ardından Mardin'in sınır ilçesi Nusaybin'e geçti. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.