banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

AK Partili Vekil Urfa'da patates dağıttı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız tarafından Urfa'daki ihtiyaç sahiplerine dağıttılmak üzere kamyon dolusu patates gönderildi. 

Erzurumlu çiftçilerin satamadığı patatesleri alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Urfa’da ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıttı.

Çiftçilerin bu yıl patatesleri bazı sorunları nedeniyle satamadıklarını ve kendilerinden yardım istediklerini belirten Yıldız, “Konuyu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’e ilettik. Görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sonuç verdi. Hem çiftçilerimizi mutlu edecek hem de Urfa'mızın bütün ilçelerinde mağdur ve ihtiyaç sahiplerini memnun edecek bir çözüm bulduk. 15 tıra yüklediğimiz yaklaşık 500 ton patatesi halkımıza ücretsiz olarak dağıttık" ifadelerini kullandı.

 AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamit Karakeçili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız'ın göndermiş olduğu patates TIR'ı ihtiyaç sahiplerine verilmek üzre Urfa'ya geldi"

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.