banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

HÜDA PAR’dan Hayır Kermesine Ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir, beraberindeki il başkan yardımcıları Fevzi Kav ile Mehmet Emin Baytar,  İl Gençlik Kolları Başkanı Cumali Taba ve partililerden oluşan heyetle kermesi ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini, Umut Kervanı Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Çelik karşıladı.

Kermes çadırlarında kurulan gıda, giyim, zücaciye, kitap reyonlarını gezen İl Başkanı Demir, hayırlı iş ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Demir, fakir ve muhtaç öğrenciler yararına açılmış kermesin hayırlı ve bereketli olması temenni etti.

Demir, “Kermesin fakir öğrencilere bakan tarafı vardır. Kermesi düzenleyen üye ve gönüllülerin, iyilik adına yaptıkları yardımlar vardır. Bu yardımlar, insanı bedenen yoracak olsa da, ruhen tatmin ediyor. Gayet güzel bir faaliyettir. Yerinde gördük. Bereketli olmasını diliyoruz. Emek veren tüm kardeşlerimizin, emeklerinin boşa gitmemesini diliyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.