banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

HÜDA PAR'dan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlerine ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Başkanı Veysel Yavuz ve beraberindeki partili heyet, Yüreğir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevine atanan Ekrem Ulu ile Seyhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine getirilen Muhammed Tosun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Yüreğir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ekrem Ulu’yu ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Yavuz, kendisini tebrik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Yavuz, manevi ve ilmi açıdan donatılmış bir gençliğin ülke ve toplum için gerekli olduğunu vurguladı.  Spor faaliyetlerinin de sağlıklı bir nesil için şart olduğunu ifade eden Yavuz, İlçe Müdürü Ulu’ya başarılar diledi.

HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Ulu ise yeni görevi ve Yüreğir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Seyhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Muhammed Tosun’u da ziyaret eden Yavuz, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Yavuz’un ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Tosun, yeni görevi hakkında misafirine bilgi verdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.