banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

HÜDA PAR Gençleri iftar yemeğinde buluştular

HÜDA PAR Siverek Gençlik kolları, parti binasında düzenlediği iftar yemeği ile gençlerle bir araya geldi.


HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları, parti binasında düzenlemiş olduğu iftar yemeği ile gençlerle bir araya geldi. İftar programına HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanı Cumali Taba, HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları İlçe Başkanı Şeyhmus Bozkurt ve partili gençler katıldı.

İftar yemeğinin ardından gençlere seslenen HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanı Taba, gençliğin önemine değindi.

Gençlik yıllarının insan hayatının en verimli dönemi olduğunu belirten Taba, “ Allah tarafından bize verilen gençlik nimetini Allah yolunda kullanmamız gerekiyor. Çevremize baktığımız zaman bu nimetin yanlış kullanıldığına şahit oluyoruz. Başta madde bağımlılığı olmak üzere birçok kötü alışkanlık bu dönemde insana bulaşıyor. Bizler gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yola koyulduk. İnşallah çok yakın zamanda gençlere yönelik çalışmalarımızı hızlandıracağız.” dedi.

Havaalanındaki saldırıyı lanetliyoruz

İstanbul Atatürk Havaalanında meydana gelen ve 44 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca sivil insanın yaralandığı saldırıya da değinen Taba, “ Her ne sebeple olursa olsun insanların hayatına kasteden bu tür saldırıları lanetliyoruz. Olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.” dedi

Program yapılan dua ile sona erdi. (Ramazan Casuk-A. Deniz Uğurlu-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.