banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'dan camilerdeki katliamlara ilişkin açıklama

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Yeni Zelanda'da camilere yapılan ve 49 kişinin şehid olduğu katliamlara ilişkin açıklamada bulundu.

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentinde iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Cuma namazı sırasında düzenlenen saldırıda, en az 49 kişi şehid oldu. 20'i ağır 48 kişi yaralandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Yeni Zelanda'da 49 kişinin şehid olduğu ve 20'i ağır 48 kişinin de yaralandığı cami saldırılarına ilişkin açıklamada yaptı.

Katliamlarda şehid olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara başsağlığı mesajı yayımlayan Sağlam, tarih boyunca İslam ve Müslümanlara düşmanlıktan hiç kimsenin fayda görmediğini hatırlattı.

Sağlam, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'daki cami saldırılarında şehid olan kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tarih boyunca İslam ve Müslümanlara düşmanlıktan hiç kimse fayda görmemiştir, bugün de görmeyecektir. Batı zihniyeti başta eğitim ve basın dili olmak üzere her alanda İslam düşmanlığını terk etmek durumundadır, aksi takdirde bu ateşin dokunmayacağı kimse kalmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.