banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

HÜDA PAR'dan Çağrı: Esnafın Vergi Yükü Ağır

Şanlıurfa'nın suruç İlçesinde esnafın sıkıntılarını dinleyen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, "ağır vergi mükellefiyetinden dolayı esnafımız iş yapamaz hale gelmiş. Yetkililerin ağır vergi mükellefiyetinden vazgeçmesi ve esnafımızı rahatlatması gerekiyor" dedi.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Suruç İlçe Başkanı Ahmet Yılmazoğlu ve beraberinde bulunan heyet, Suruç ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR heyetine yaşadıkları sıkıntıları anlatan Suruç esnafı, son yıllarda işlerinde büyük bir düşüş olduğunu ve yetkililerin kendilerine bir çözüm bulmaları gerektiğini belirttiler.

“Yetkililerin ağır vergi mükellefiyetinden vazgeçmesi gerekiyor”

Yetkililerin ağır vergi mükellefiyetinden vazgeçmesi gerektiğine dikkat çeken Erat, “Siyasetçilerimiz, sadece seçim zamanları halkı hatırlayıp onları ziyaret ediyorlar. Fakat seçim bittikten sonra halk, sorunlarını iletecekleri bir siyasetçi dahi bulamıyor. Bu, etik bir davranış değildir. İnsanların mağduriyetleri üzerinden siyaset yapılmamalıdır. Bizler partimizi ilk kurduğumuzda halkımıza, sadece seçimden seçime değil, her zaman problemleriyle ilgileneceğimize dair söz verdik. Çok şükür sözümü tutuyoruz. Her hafta bir taşra ilçeyi ziyaret ederek, halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bu hafta da Suruç ilçemizin esnafını ziyaret ettik. Bize ilettikleri sorunları, yetkili mercilere aktarmaya gayret gösteriyoruz. Suruç ilçemizde, ağır vergi mükellefiyetinden dolayı esnafımız iş yapamaz hale gelmiş. Yetkililerin ağır vergi mükellefiyetinden vazgeçmesi ve esnafımızı rahatlatması gerekiyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.