banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Hilvan'da sokaklar inşaat alanı gibi VİDEO

İlçe genelinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarında sona doğru yaklaşılırken alt yapı çalışmaları biten ve ilçede nüfusun en yoğun olduğu Bağlar Mahallesinde kilitli parke taşı çalışmalarına başlandı.

 

Özellikle kış aylarında çamurdan geçilmeyen sokaklar yapılan çalışmalarla adeta birer yürüyüş parkuru haline geliyor.

 

Bağlar Mahallesinde başlayan çalışmaları inceleyen belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yapılan çalışmalar neticesinde ilçemizin en büyük ve nüfus bakımından  en yoğun olan Bağlar Mahallesinde eskisi gibi çamurlu sokaklarla anılmayacak. Bilhassa eğitim ve öğretim sezonunda öğrencilerin okula gidiş gelişleri çok kötü bir manzara oluşturuyordu. Hilvan'ı değiştirmek ve güzelleştirmek adına başlattığımız çalışmalarla eski manzaralar tarihe karışıyor dedi.

 

Bağlar Mahallesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve yapılan çalışmalarla mahallenin çehresinin değiştiğini ifade eden mahalle muhtarı Mehmet Ali Özel, şöyle konuştu:

 

"Mahallemiz 8 bin nüfusuyla Hilvan'ın en büyük mahallesidir. Kış aylarında çamurdan dolayı çok büyük zorluklar çekiyorduk. Belediyemizin başlatmış olduğu çalışmalarla sokaklarımız güzelleşiyor. Daha önceleri köy konumunda olan Hilvan gerçek bir ilçe haline geliyor. Yapılan alt yapı çalışmalarından sonra sokaklarımız düzgün bir hale geldi. Çalışmalar şimdilik devam ediyor. Bitince daha güzel olacak ve inşallah daha güzel hizmetler olacaktır" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.