banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Hilvan’da Covid-19 ile mücadele çalışmaları

Binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan Coronavirüs salgını dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda salgının etkisini göstermeye başladığı ilk günlerden beri Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü gerekli önlemleri almaya başladı.

Halkın huzuru ve can güvenliği için ilçede programlı bir şekilde devam eden dezenfekte çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ‘Küresel bir salgın haline gelen Covid-19 ilçemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. Vaka olduğu bilgisi üzerine ekiplerimiz Hoşin(Uluyazı) ve Geyikören kırsal mahallelerinde belirlenen adreslerde geniş çaplı dezenfekte çalışması başlattı. Bulaşıcı hastalıklarla mücadele çalışmalarımız sadece vaka görülen alanlarla sınırlı değil, halkın ortak kullanım alanları, park, bahçe ve kamu kurumlarında da devam etmekte. Salgının yayılmasına engel olmak ve ilçemizde yaşanan vaka sayısındaki artışın önüne geçmek için dezenfekte çalışmalarımızın yanında halkımızın maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerekiyor’ ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.