banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hilvan'a Yeni Kardeşlik Parkı VİDEO

Bir süre önce belediye meclis üyeleri ile birlikte Hilvan'a gelerek Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Beykoz Belediyesi Hilvan'ın Bağlar Mahallesinde 1673 metrekare alan üzerinde kardeşlik parkı inşa ediyor.

 

 

Başlatılan hummalı çalışmalarla yapımı devam eden parkla ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

 

2009 yılından bu yana Hilvan'a yapılan hizmetlerin dışında, sosyal belediyecilik alanında da Hilvan'ın adını duyurmaya çalıştık. Bu kapsamda 2011 yılında Bursa Yıldırım, 2012 yılında İstanbul Bağcılar ve ardından da İstanbul Beykoz Belediyesi ile kardeş belediye olduk. Teknik olarak bilgi alışverişinin yanı sıra topluma hizmet amaçlı projeleri de paylaşmakla beraber sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve iki toplumun birbirini tanıyıp kaynaşması bakımından önemli olan bir adımı daha atmış oluyoruz" dedi.

 

Barış sürecinin önemine de değinen Bayık:

 

Sayın Başbakanımız tarafından başlatılmış olan barış süreciyle beraber Beykoz Belediyesinin bölgemizde Hilvan Belediyesini kardeş belediye seçmesi dış güçler tarafından ayrıştırılmak istenen iki kardeş toplumun birbirini tanıyıp kaynaşması açısından oldukça önemlidir.  İlçemiz Bağlar Mahallesinde yapılan Kardeşlik parkının yapılmasında emeği geçen Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek'e ve belediye meclis üyelerine şahsım ve bütün Hilvanlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Hilvan'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.