banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Hilvan’a Endüstri Meslek Lisesi Müjdesi

Urfa Avm City de gerçekleşen toplantıda konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık her zaman olduğu gibi Hilvan’ın eğitim sorunlarını ve b konudaki eksikliklerin giderilmesindeki önemin altını çizdi. Bayık yaptığı konuşmada Hilvan’da tarımsal sulamanın olmayışının sonuçlarından eğitimde geri kalındığını belirtti.

Dinçer’den Meslek Lisesi Sözü

Salonda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e ayrıca Hilvan’ın eğitim sorunlarını anlatan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçedeki eğitim şartlarının en ivedi bir şekilde iyileştirilmesi gerektiğini Bakan Ömer Dinçer’e anlattı.

Hilvan’da düz ve gündüz eğitim veren tek bir lisenin olduğunu bunun da hem yetersiz ve hem de mesleki konuda fayda sağlamadığını bunun neticesinde de Hilvan’da yaşayan gençlerin meslek sahibi olma konusunda gerekli altyapıya sahip olmadıklarını anlatan Bayık Bakan Ömer Dinçer’den Endüstri Meslek Lisesi sözü almayı başardı.

Görüşmeden sonra açıklama yapan Aslan Ali Bayık, Hilvan her konuda ihmal edilmiş olarak görünse de belediye başkanı ve AK Parti ilçe teşkilatı olarak şimdiye kadar ihmallerden kaynaklanan farkları kapatma çabasındayız. Özellikle gençlerimizin meslek sahibi olması konusunda elimizden gelenin daha ötesinde çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle Hilvan’da eksikliğini büyük ölçüde hissettiğimiz Endüstri Meslek Lisesinin sözünü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ömer Dinçer’den söz aldık. Hilvan’a şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.