banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hilvan Beykoz Kardeşlik Parkı Açılışa Hazır VİDEO

Önümüzdeki günlerde açılışı planlanan parkla ilgili çalışmalar sona doğru yaklaşırken  Bağlar Mahallesindeki çocuklar şimdiden yapılan parkta oyunun tadını çıkarmaya başladı.

 

Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Beykoz Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesinde yapılan kardeşlik parkı ile ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

 

" Bağlar Mahallesinde yapılan bu parkımız ayrı bir önem ve anlam taşımaktadır. Daha önce kendi kabuğunu kıramayıp dışarıya açılamayan ve ismini duyuramayan Hilvan ilçemiz, 2009  yılından bu yana geliştirdiği sosyal belediyecilik yönüyle artık bilinen , tanınan ve yapılan hizmetleriyle kendini gösteren bir ilçe haline geldi. Yapılan bütün bu çalışmalar kapsamında kendi coğrafi sınırlarının dışına çıkıp farklı kültürleri tanıyan ve kendini tanıtan Hilvan'da İstanbul Beykoz Belediyesi tarafından yapılan Kardeşlik Parkı bunun en açık göstergesidir" dedi.

 

Bayık " Çalışmaların aralıksız devam ettiği Kardeşlik Parkının açılışını yakın bir zamanda Beykoz Belediye Başkanın katılımlarıyla birlikte gerçekleştireceğiz. Kardeşlik adına hayırlara vesile olmasını temenni eder barış ve kardeşliğin tüm dünyada yaşanmasını dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.