banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Hilvan Belediyesi Cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başlattı

Hilvan’da karla mücadele çalışmaları

Hilvan’da etkili olan kar yağışı nedeniyle önlemlerini arttıran Hilvan Belediyesi Cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin zaman zaman etkisini arttıran yoğun kar yağışına karşı vatandaşların özellikle yoğun olarak kullandığı caddeler başta olmak üzere don ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tuzlama çalışmaları ile ilgili yazılı açıklama yapan ekipler ‘Gün boyunca etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle oluşacak don ve buzlanmaya karşı halkımızın mağdur olmaması için 60 personelimizle birlikte cadde, sokak ve kaldırımlarda tuzlama ve temizleme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın daha güvenli ulaşım sağlayabilmesi için ve kar yağışından dolayı meydana gelebilecek olumsuz durumların önüne geçmek için çalışmalarımız gece gündüz devam edecek’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.