banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Herkes Merakla Bekliyor! Bakın hangi gün açıklanacak

Neredeyse her gün büyük merakla beklenen Şanlıurfa AK Parti ilçe belediye başkanları listesinin açıklanması ile ilgili kulislere yansıyan yeni bilgilere göre bugün Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde saat 15:00'da başlayacak AK Parti  MKYK toplantısının ana konusu açıklanmayan il ve ilçeler belediye başkanı aday listeleri olacak.

Şanlıurfa'nın yerel haber sitesi olan Urfhaber'de yayınlanan habere göre bu yoplantıda genel başkan yardımcılarına listelerin açıklanması ile ilgili görevlendirme yapılacak.

Yapılacak görevlendirmede Şanlıurfa için hangi genel başkan yardımcısına görev verileceği toplantıda karara bağlandıktan sonra, Şanlıurfa adayları listesi Perşembe günü kamuoyuna duyrulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.