banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

HAS Parti 1. yılını kutluyor
Şehitlik Çamlık Düğün Salonu’nda Parti’nin birinci kuruluş yıl dönümü nedeni ile İl Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Has Parti İl Başkanı Mehmet Baki Özmen, Van ve Erciş’te meydana gelen 7,2’lik depremi de unutmadı. Özmen “Depremde hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine ve tüm ülke insanına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” dedi.

 

Van İçin seferber olan ülke insanının birlik ve beraberlik gösterdiğine dikkat çeken Özmen; İnsanlarımızın; din, dil, ırk bölge ayrımı yaparak kinden ve kandan beslenen iç ve dış düşmanların kardeşlik ve yardım yapma duygusuyla 70 milyon insanın tek bilek tek yürek, hüznü ve sevinci beraber paylaşan ülkemin insanlarının birlikteliği tokat gibi yüzlerine çarpmıştır.” dedi.

 

Özmen Cumhuriyet’in 88. Yıldönümünü de unutmayarak; “Cumhuriyetin 88. Yıldönümünü tüm insanlarımızla birlikte bu güzel vatanımızda hep beraber idrak edeceğiz. Tek bayrak, tek ezan, ve tek vücut olarak kıyamete kadar birlik, beraberlik, eşitlik ve adalet ilkeleriyle nice yüzyıllar bir ve beraberce yaşamayı diliyorum.” diye konuştu. Özmen, ayrıca Şanlıurfa Has Parti İl Teşkilatı’nda görev alan üyelerle birlikte Şanlıurfa’ya hizmet edecek ve çözüm üreteceklerini ifade ederek güçlüden yana değil mağdurdan yana olacaklarını da belirtti.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.