banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Harran’da Binlerce Genç Hikmet Başak’a Destek Verdi

Şanlıurfa’nın önde gelen; Siyale, Miecli ve Nechi ailelerine bağlı binlerce genç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Kadir Gündoğan öncülüğünde Hikmet Başak’ın seçim bürosunu ziyaret etti. 

Şanlıurfa’da başlattığı AK Parti’ye geri dönüş hareketi ile birçok aileyi AK Parti çatısı altında toplayan Başak, AK Parti iktidarında gençlere yönelik yapılan çalışmaları anlattı. 

Seçim ofisinde bulunan gençlere hitap eden Başak, “Bu gün gençlerimizin bizleri ziyaret etmeleri çok güzeldi kendilerine teşekkür ediyorum. Bölgenin ve gençlerin sorununu iyi biliyorum. Çıktığımız bu yolda kimseyi ötekileştirmeden herkese ortak adil bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza başlayacağız. Allah inşallah bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu. 

Gençler adına konuşan Tamer Gündoğan “Harran gençleri olarak Hikmet Başkanımızı ziyaret ettik. Harran Bölgesinde Hikmet Başak’ın çok büyük bir etkisi vardır. Hikmet Başak her zaman gençlerin yanında olmuştur buda bizim için çok önemlidir. Bizler AK Parti’nin gösterdiği adayların arkasındaki gençler olarak sonuna kadar duracağız. Burada olma sebebimiz bu memlekete hizmet edecek Milletvekilleri istiyoruz buda Hikmet Başak’tır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.