banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

31 Mart yerel Seçimlerinde başkan seçilen geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak göreve başlayan ittifak adayı Özyavuz, seçilen belediye meclis üyelerinin de mazbatalarını almaları ile birlikte belediye meclis toplantılarının ilk birleşimini de gerçekleştirdi.

Harran’ın öncelikli sorunları ve çözüm yollarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Özyavuz, “Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri, değerli hemşehrilerimin teveccühleri ve Allah’ın lütfü ile seçilmiş olduğumuz Harran Belediye Başkanlığı görevi için, bizlere güvenen, doğup büyüdüğüm yere hizmet etme şansını bana veren, başta tüm Harranlı hemşerilerim olmak üzere, gece gündüz yanımızda olup, emeğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Rabbim Harran’a, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunmayı, sizlerin seçimine layık olabilmeyi nasip etsin inşallah. Birlikte yürüyeceğimiz bu yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dileyerek dua ve temennilerimizle yeni dönemimizin açılışını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ülkemiz son beş yılda 2 cumhurbaşkanlığı, 2 genel, 2 yerel ve bir referandum ile 7 seçim yaşamıştır. Son olarak Türkiye bu seçimlerde de sağduyuyla hareket etmiş, özlenen demokrasiye kavuşmuştur. Tehlike ve tehditlere boyun eğmeden, dik duruşundan, davasından bir an olsun vazgeçmeden, kargaşaya sebep olmak isteyenlere fırsat vermemiş; seçimini demokrasiden yana kullanmıştır. Ne zaman ki hak ve özgürlüklerimizi başkalarının eline bırakırsak, o gün vazgeçmiş oluruz. Ki bizim lügâtımızda “vazgeçmek” kelimesi yoktur! ‘Kaygı, kuşku, korku’ bu kelimeleri de lügatınızdan çıkaracağız! Onun yerine “cesaret, huzur ve güveni” getireceğiz! Sizlerin huzurunda Harran’ı hak ettiği yere getirmeye söz veriyorum! Sizlere hizmet için yedi gün yirmi dört saat var gücümle çalışacağım. Harran Kalesi kadar güçlü, Harran Ovası kadar bereketli, Harran sıcağı gibi samimi olacak ve Harran’ın ismi gibi kesişen tüm yolları kardeşliğe, refaha, huzura çıkaracağım! Bugüne kadar hizmette yarım kalan Harran’ı Allah’ın izniyle bugünden sonra, Harran Ovasının uçsuz bucaksız toprakları gibi hizmetle buluşturacağız.

Öncelikle çamurlu yollarınıza asfalt, doğal afetlerde Harran’lıların yaşamını zorlaştıran altyapıyı sağlamlaştıracağız. Fakat bilin isterim ki bizim belediyecilik anlayışımız, sadece alt yapı üstyapıdan ibaret değildir. İnsani yaşam koşullarının yanında, sosyal, kültürel anlamda da projelerimiz var. Artık Harranlı gençlerimiz gelecek için endişe etsin istemiyoruz. Mesleki eğitimlerle donanımları artsın istiyoruz. Çocuklarımız hiçbir gelişmeden mahrum kalmasın, 7’den 70’e tüm Harranlı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verelim istiyoruz. Bu doğrultuda, gizemiyle merak uyandıran büyük bir güç! Harran’ı markalaştırarak, turizmde daha fazla ön plana çıkarmamız gerek! Endişelerinizden arının. Biz Harran’ın yaralarına şifa olmaya geldik!

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

Bunu sakın unutmayın! Bir karar verilecekse, bir adım atılacaksa buna oy birliğiyle karar vereceğiz. Harran’ı şeffaf bir yönetim şekliyle hep birlikte yöneteceğiz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.