banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Haliliye yeşilleniyor VİDEO
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un ‘’Haliliye’de ki tüm parklar yemyeşil olacak” ifadesi üzerine  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelinde mevsime uygun çalışma başlattı.  İlçe genelinde bulunan tüm parklarda çimlerin bozulduğu alanlarda düzenleme yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugün Devteşti Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Devteşti Mahallesi’nde yapılan çimleme çalışmalarının ardından ihtiyaç olan tüm parklarda çalışmaları sürdürülecek.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelinde ki tüm parklarda eksikliklere dair bir envanter çalışmasını yaptıktan sonra çimleme çalışmasına başlıyor. Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilk olarak zeminde yapılan düzeltme işleminin ardından çimleme çalışması yapıyor.  Parklarda yapılan çimlemenin yanı sıra parkların su ve elektrik sorunlarını çözüme kavuşturuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.