banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Haliliye'de merkez ve kırsalda kilitli parke taşı çalışmaları

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan çok amaçlı kültür evlerinin çevre düzenlemesi yaparken, diğer taraftan da merkez mahallelerde kilitli parke döşemesi gerçekleştiriyor.

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsalda vatandaşlara hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez ve kırsal mahallelerde kilitli parke döşeme işlemini gerçekleştiriyor.

Ekipler bu doğrultuda kırsal Kargalı Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı kültür evinin çevre düzenlemesini yaparak, parke döşeme işlemini gerçekleştirdi. Öte yandan ekipler Bahçelievler ve Devteyşti mahallelerinde de deforme olmuş parkelerin yerine yeni parke döşemesi gerçekleştiriyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.