banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Haliliye Belediyesi her sabah sokakları temizliyor

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Türkiye’nin en temiz ilçesi olma yolunda çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. İlçe genelinde ana cadde ve ara sokak ayrımı yapmadan temizlik çalışmalarını hummalı şekilde yürüten ekipler, bu çalışmalarıyla da vatandaşların takdirini topluyor. Periyodik olarak kaldırım, cadde ve sokak yıkama işlemlerini gerçekleştiren temizlik işçileri, “Tertemiz bir Haliliye” için çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Elektrikli süpürme araçlarıyla yol kenarlarındaki kirliliğin önüne geçen Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, arasöz ve sulama tankerleriyle de cadde ve sokakları temiz bir görüntüye kavuşturuyor. Haliliye İlçesi’nin her bölgesinde sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında, vatandaşların yeni güne temiz cadde ve sokaklarda başlayabilmeleri için de çalışmalar gece boyu devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.