banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Başkan Demirkol, Pazar Gününü Konuklu’da Geçirdi

 

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Pazar mesaisini Konuklu kırsal Mahallesi’ni ziyaret ederek geçirdi. Mahalle halkının sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Demirkol, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Bağış ve Ferhan Karaçizmeli ile birlikte Konuklu kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol’u, Konuklu kırsal Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu karşıladı. Mahalle halkının da yoğun ilgilisiyle karşılanan Başkan Demirkol, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Konuklu halkının taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Başkan Demirkol, vatandaşlarla görüştükten sonra yol açma ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan’dan çalışmaların aşamaları hakkında bilgiler alan Başkan Demirkol, Konuklu halkının arzu ettiği tüm hizmetlere kavuşacağını söyledi.

Konuklu’da çalışmaların devam edeceğini ifade eden Başkan Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti:
“Konuklu kırsal Mahalle’mizde yaptığımız çalışmaları gördük. Geçmişten gelen bazı eksiklikler vardı bunları yerinde gördük. Okul bahçesi, bozulmuş yolların tamiratı hususunda tespitlerde bulunduk. Konuklu kırsal Mahalle’mizde henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgede inşaat yapacak müteahhitlerimize sağlıklı şartlarda çalışmalarını temin etmeyi amaçlıyoruz. Konuklu’nun eski yerleşim yerinde yapılmış hizmetleri muhtarımızla yerinde inceleme imkanı bulduk. Bu yapılmış olanları, yapılacak olanları birlikte tespit ettik. Fen İşleri Müdürlüğü’müz önümüzdeki hafta içerisinde tamirat gerektiren yerleri yapacak. Bu bölgede zaten çalışıyoruz. Su ve kanalizasyon geldiğinde bu bölgeye tekrar geleceğiz ve üst zemini asfalt veya parkeyle kaplayacağız.”

Mahalle Muhtarı Öksüzoğlu ise Başkan Demirkol’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Taleplerimizin yerine getirileceğini söyledi. Bizleri ziyaret ettikleri için Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanvekili Beyaz ise, hafa sonunu kırsal mahalle ziyaretlerinde geçirdiklerini ve Haliliye Belediyesi’nin hizmetlerinin her mahallede olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.