banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat Esnafı ziyaret etti

Vatandaşların büyük sevgi seliyle ile karşılaşan Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, esnaf ziyaretleri sırasında 7’den 70 e her kesim ile kucaklaştı. Esnafların sorunlarını dinleyen Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı Canpolat, sorunların çözümü noktasında ilgili STK ve yetkili merciler ile görüşeceği sözünü verdi.

Esnaf ziyaretleri hakkında bir açıklama yapan Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat, “Haliliye İlçemize bağlı olan Yunus Emre Mahallesi 24 Metre Caddesinde esnafımızı ziyaret ediyoruz. Teşkilatımızla beraber bir aradayız vatandaşlarımız ile birlikte her zaman olduğu gibi sohbet ediyoruz. AK Partiye olan teveccühleri bizlere olan güvenleri inşallah tam. İnşallah Haliliye ilçemizi gerek seçim öncesi çalışmalarımızı gerekse seçim sonrası çalışmalarımızı hep birlikte el ele canla başla mücadele ederekten güzelleştireceğiz. Çalışmalarımız dur durak bilmeden devam ediyor. İnşallah hep birlikte sahalarda olacağız, gerek merkezde gerek kırsalda durmayacağız bize durmak yaraşmaz bize gayret yaraşır takdir Allah’ındır İnşallah” dedi.

Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden esnaflar ve vatandaşlar Haliliye’de AK Partiye ve adayı Mehmet Canpolat’a tam destek vereceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.