banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Haliliye AK Parti Gençlik Kollarından SKM'ye Ziyaret


2014 yılı Mart ayında ülke genelinde yapılacak olan Yerel Seçimler için hazırlıklarını ülke genelinde sürdüren AK Partinin, Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye genelinde Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM) kurarak çalışmalarına başladığını hatırlatan Şanlıurfa AK Parti SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “SKM Başkanlığı görevi bize verildi. Ben aynı zamanda AK Parti İl eski Başkanlarındanım. Av. Mustafa Güneş kardeşimizde benim yardımcım. Bildiğiniz gibi yerel seçimlere 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. Genel merkezimizin talimatıyla SKM’yi kurduk. Ancak Genel merkezimizin belirttiği SKM’deki birimlere biz birkaç tane daha ekledik ki çalışmalarımızı rahatlıkla ve seri şekilde aksatmadan yürütelim. Gördüğünüz gibi her birim için ayrı bölümler hazırladık ve birer Birim Amiri ile çalışan genç kardeşlerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.
Başkanımızın Urfalı olmaması dezavantaj değil
Gençlerin parti çalışmalarına heyecan kattığını belirten SKM Başkanı Av. Düşünür, “Daha önce sadece İl Başkanlığına bağlı Gençlik kolları vardı ve Merkez ilçemizin ise yoktu. Şimdi ilçelerimizin genelinde Gençlik kolları, Kadın kolları oluşturuldu. Yeni kurulan Haliliye ilçemizin de Gençlik kolları hayırlı olsun. Gençlik Kolları üyeleri olarak sizlere de görev düşüyor” diye konuştu.

Urfalı olmasa da, Urfa’ya hizmet edecek
Gençlerden birinin çevrede söylenen ve kendilerine de sorulan ‘Neden Belediye Başkan adayı Urfalı değil?’ sorusuna nasıl cevap verilmesi gerektiği konusunda da; “Bildiğiniz gibi 9 tane Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayımız, mevcut Başkanımız ve Valimiz vardı. Başbakanımız Valimizi aday gösterdi. Artık Valimiz ve şimdiki Büyükşehir Belediye başkanımız Celalettin Güvenç Beye bize emanettir. Urfalı olmaması dert değil. Sonuçta Urfa’ya hizmet edecek. Aslolan hizmettir. Bakın daha önce Vali idi, korumaları vardı, en üst düzeyde idi ve rahattı. Kapılardan geçerek ona ulaşabiliyorduk. Şimdi bizlere, memleketimize daha iyi hizmet edebilmesi için Belediye Başkan adayı olmuş. Urfalı olmaması dezavantaj değil. Başka yönüyle, hizmet edebilir mi yönüyle bakın. Valiliği döneminde memleketimize, köylerimize hizmet etmiş, köy yollarına parke döşetmiş. Kaldı ki; seçilse herkese eşit davranacak. Hizmete odaklanacak. Bakın, Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek te Urfalı. Ne güzel hizmet ediyor. Bakanımız da gelmiş bizlere hizmet ediyor. Tabi ki Urfalı Vekillerimizden biri Bakan olsa iyi olurdu. Ancak bunlar dezavantaj değil. Herkese böyle anlatmalıyız” diye cevap verdi.
Gençler parti çalışmalarına heyecan katıyor
SKM Başkanı Av.Düşünür, AK Parti İl Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ile uyum içersinde, fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini, gençlerin parti çalışmalarına heyecan kattığını ve önümüzdeki günlerde belirlenecek olan ilçe Belediye Başkan adayları ile birlikte gençlerin de çalışmalara destek olmaları gerektiğini belirtti.
AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür’den yapılan ve yapılması gereken çalışmalar konusunda bilgiler ve kafalarına takılan sorulara net cevaplar alan Haliliye ilçesi Gençlik kolları üyesi gençler, Başkanın tecrübelerinden istifade ettiklerini belirterek kendisine teşekkür ederek SKM’den ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.