banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Halil Özşavlı seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Vekil Özşavlı, Viranşehir ilçesi kırsal mahallelerinin AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’ye destek olduklarını söyledi.

Kırsal Mahallelerimiz adayımızın arkasında

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’ye destek ziyaretlerimiz kapsamında Viranşehir’imizin kuzeydeki Mahallelerini ziyaret ediyoruz. Kırsal Mahallelerimiz adayımızın arkasında. Viranşehir ilçemizi Belediyecilik, eğitim, sağlık, ulaştırma başta olmak üzere tüm alanlarda hizmetle buluşturmak istiyoruz. 31 Mart sonrası Viranşehir tarihinin en kapsamlı hizmetlerine kavuşacaktır. Germen Mahallesi ziyaretimizin ardından Germen İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret ettik. Kırsal Mahallelerdeki eğitim kurumlarımızı güçlendirmek için gayret sarf edeceğiz. Karakuzu Mahallesinde Gökten ailesine taziye ziyaretinde bulunarak merhuma Allah’tan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunduk. Kaçan ailesine de taziye ziyaretinde bulunarak merhuma Allah’tan rahmet dost ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunduk” dedi.

 31 Mart akşamı Viranşehir’in geleceği için bir Milat olacaktır

Belediye Meclis Üyesi adayları ile AK Parti İlçe Başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlediklerini belirten AK Vekil Doç. Dr. Halil Özşavlı, “Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Viranşehir’in geleceği için bir Milat olacaktır” diyerek ilçe genelinde mahalle mahalle gezip vatandaşlardan destek istediler.

Viranşehir, AK Parti Belediyeciliği ile tanıştığında hizmete doyacak

AK Parti Belediyeciliği ile Viranşehir’in bölgenin en önemli şehirlerinden biri haline geleceğini belirten AK Vekil Özşavlı, “Belediye Başkan Adayımız Salih Ekinci ile kilitli parke taşı çalışmalarını inceledik. Viranşehir Belediyesi AK Parti ile sistemli ve kurumsal bir yapıya kavuşacaktır. El ele vererek ilçemizin geleceği için tüm kurumsal yapılarımızla hizmet seferberliği başlatacağız. İlçemizi hizmet ve yatırımın tüm imkânlarından halkımızın desteğini arkamıza alarak faydalandıracağız. Kışla Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmasını da Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci ile birlikte inceledik. İlçemizin dört bir yanında başlayan hizmet seferberliği devam edecektir. AK Parti Belediyeciliği ile Viranşehir bölgenin en önemli şehirlerinden biri haline gelecektir. Emiroğlu Mahallesinde de devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledik. Uzun ve aralıksız devam eden yağışların yüzünden aksayan çalışmalar süratli bir şekilde devam edecektir. Allah’ın izni ile ilçemiz AK Parti Belediyeciliği ile tanıştığında hizmete doyacaktır. Atatürk Mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını da Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Mehmet Salih Basık ile birlikte yerinde inceledik. İlçemizi cadde cadde, sokak sokak elden geçirerek bakımsız ve onarıma muhtaç hiçbir alan bırakmayacağız” diye konuştu.

HÜDA-PAR ile seçimleri, ŞUSKİ ile yatırımları değerlendirdik

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, “HÜDA-PAR Viranşehir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Yakup Esmer ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldik. 31 Mart Seçimleri ile ilgili Başkan Yakup Esmer ile istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı Başkan Esmer’e ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Daha sonra ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Metin Şancı, ŞUSKİ İlçe Müdürü Emin Mızraklı ve teknik ekiple ŞUSKİ’nin ilçemizdeki yatırımları ve yürütülen çalışmaları ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptık. Elgün Mahallemizin fosseptik ambarı iyileştirme ve 2 Bin metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Hafta içi iyileştirme ve döşeme çalışmalarına başlanıyor” diyerek Viranşehir ilçesinin AK Belediyecilikle hizmete doyacağını, modern bir ilçe haline geleceğini söyledi.

AK Vekil Özşavlı, “27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı, kardeşim İbrahim Toru’yu ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulunduk. Bize kitaplarını hediye eden İbrahim Toru kardeşime ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi ve Kanal Urfa’nın Gündem Özel programına konuk oldu.

Eyyüp Nebi Üniversitesi kurulmalı

AK Vekil Özşavlı, Kanal Urfa’da yayınlanan ‘Gündem Özel’ Programında yaptığı açıklama; “Şanlıurfa nüfus ve potansiyel açısından büyük ve önemli bir şehir. 2 milyon nüfuslu Gaziantep’te 4 tane Üniversite var. Aynı nüfusa sahip Şanlıurfa’da 1 üniversite var. Şanlıurfa’nın ilçesi Viranşehir, sahip olduğu nüfus ve konumu açısından üniversite kaldıracak bir duruma sahip. Hz Eyyüp’ün ismini taşıyan Eyyüp Nebi Üniversite’nin Viranşehir’de kurulması, içimde büyüttüğüm büyük hayalim. Şu an Viranşehir’de bir Meslek Yüksek Okulu ve 4 yıllık öğrenci alan Sağlık Yüksek Okulu faaliyet yürüyor. Yani bir altyapı mevcut. Bir Eğitim Fakültesi bir de Fen-Edebiyat Fakültesi kurulursa Üniversite hüviyeti taşıyabilecek hale gelecektir. Bu hayalimi gerçekleştirmek amacı ile Eyyüp Nebi Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Derneği’ni kurarak bu dernek çatısı altından bu fikre destek verenleri bir araya getireceğiz inşallah. Belki Üniversitenin kurulması bize nasip olmaz ama, bizden sonra gelecek birileri bu hayalimizi gerçekleştirmeye muvaffak olur. Viranşehir’in çok büyük işadamları var. Onların destek vermesi halinde Viranşehir’de Üniversite kurulması çok uzak bir ihtimal olmaz. Viranşehir’de üniversite kurulması halinde ilçenin bölgenin parlayan yıldız olması içten bile değil” diyerek Viranşehir’e Eyyüp Nebi Üniversitesi kurulma hayalini gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.