banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Habertürk spikerinden Hasip Kaplan'a fırça

Habertürk spikerinden Hasip Kaplan'a fırça

Türk jetlerinin Kandil'i bombalamasını eleştiren Hasip Kaplan spikerin cevabıyla dondu kaldı.

BDP'li Hasip Kaplan, Diyarbakır'dan bağlandığı canlı yayında konuştuğu sırada, hava operasyonlarının sesini duyunca, "Bakın işte savaş uçakları yine yükseldi. İki aydır Kandil'i bombalıyor" diye çıkıştı.

Bu çıkışa tepki gösteren Habertürk spikeri Didem Yılmaz, Kaplan'a terör saldırılarını anımsattı.
Habertürk ekranlarında Gün Ortası programında Didem Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan BDP'li Hasip Kaplan, konuştuğu sırada hava operasyonlarının sesini duyunca, "Bakın işte savaş uçakları yine yükseldi. Nereyi bombalayacak? İki aydır Kandil'i bombalıyor" diye çıkıştı.

Bu çıkışa tepki gösteren Yılmaz, "Anladım ama sayın Kaplan Kandil'in bombalanma nedenleri sivillere yönelik saldırılar, Ankara'daki saldırıları, kadınları hatırlatırım size" dedi.


Buna karşılık Kaplan, "Hükümet - MİT - PKK görüşmesi İmralı'da, Oslo'da yapıldı. Son noktada çözüm aşamasına gelmişken birden bire neden kesildi, bunu nerede konuşacağız?" diye sordu.


Yılmaz da, "Bu görüşmelerin tıkanmasının nedeni olarak bir protokolden söz ediliyor. Var mı böyle bir protokol?" sorusunu yöneltti.


"Elbetteki var" yanıtını veren Kaplan hükümeti suçlayarak, "Bugünkü acı olayların yaşanmasında hükümetin günahı, vebali çok büyüktür" diye konuştu.

Rota haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.