banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Güvenç tebrikleri kabul etti FOTOĞRAFLI

Halkın içinden gelen adam olarak seçimlere giren Güvenç, seçimden sonra da ilk iş olarak vatandaşlarla kucaklaştı.Desteklerinden dolayı Şanlıurfalılara teşekkür edip tebrikleri kabul edenBüyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfalıların yoğun ilgi gösterdiği tebrik töreninde gazetecilere açıklamada bulunarak, “AK Parti İl Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimizle beraber vatandaşlarımızın tebriklerini kabul ediyoruz. Ben Şanlıurfa’yı tebrik ediyorum böyle sağduyulu bir seçimden dolayı ve bize verdikleri büyük destekten dolayı. Ülkemizin ve Şanlıurfa’nın önünü açtılar. Burada bulunan ve tüm Şanlıurfalılara minnetlerimi sunuyorum. Güzel bir tablo, bundan sonra sıra çalışmaya, proje üretmeye ve şehrin önünü açmaya geldi” dedi.

Gazetecilerin soruları üzerine Şanlıurfa’nın bazı ilçelerinde yaşanan olaylara yönelik açıklamalarda da bulunan Büyükşehir belediye Başkanı Güvenç, “Seçime gölge düşürecek taşkınlıklar var. Bu olaylar hiç kimseye yakışmıyor.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...


Birecik’te, Viranşehir’de ve Ceylanpınar’da maalesef bazı gruplar taşkınlık yapıyorlar sağa sola saldırıyorlar. Herkesi sükûnete davet ediyorum. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Bunların Şanlıurfa’da da Türkiye’de de olmaması gerekir. Parti yöneticileriyle temasımız devam ediyor ve rica ediyoruz. Biz Partimiz mensuplarından ve Şanlıurfalılardan sağduyulu davranmalarını istiyoruz. Asla karşılıklı fiili bir durum olmasın diye gayret sarfediyoruz. İnşallah bugün biraz daha rahatlar ümidindeyiz. Bunlar hukuk içerisinde yürütülmesi gereken süreçlerdir. Türkiye bir hukuk devletidir. Halkın iradesine herkes saygı duymalıdır ve saygı duymak zorundayız. Defaatle açıkladım bu milletin şaşmaz yargısı her şeyin üstündedir, saygıdeğerdir. Herkes buna saygı duyacak” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve beraberindekiler vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul etmeye devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.