banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Güvenç; Suruç’un aydınlık geleceği için kenetleneceğiz VİDEO

Başkan adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Suruç İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen tanışma toplantısı sonrasında Suruç esnafını ziyarette bulundu.

 

İlk olarak tanışma toplantısına geçen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Suruç İlçe Yönetimi ile bir araya geldi.

 

Tanışma Toplantısında partililere seslenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, 2014 yerel seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu söyleyerek, her seçimin kendine özgü zorlukları ve öneminin olduğunu belirtti.

 

Büyükşehir Belediye yasasıyla yüzyıllık bir adım atıldığını ifade eden AK Parti adayı Güvenç, hiçbir ayrım gözetmeksizin 75 milyonun birlik ve beraberliği için hayatını adayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yerel seçimlerinde emeklerinin boşa çıkarılmaması süreci olarak, demokrasi yürüyüşüne destek anlamı taşıdığını ifade etti.

 

2014 yerel seçimlerle neler elde edileceğini anlatan Güvenç, bu güne kadarki süreçte AK Partinin yatırımlarıyla doğu ile batı arasındaki standartları eşitleme yoluna gidildiği belirterek, kaynaşma, kardeşlik ile değişim ve dönüşüm ile Şanlıurfa’da tarih yazılacağını söyledi.

 

Hizmet kervanına katılma sürecinden bahseden Güvenç, artık büyükşehir statüsünde olduğunu ve şehrin tüm ilçe, köy ve mezralarına kadar direkt olarak koordineli bir şekilde hizmet götürüleceğini söyledi.

 

Gelinen noktanın demokrasi adına çok değerli olduğunu kaydeden Güvenç, “Bu millete hizmet etmek isteyenin artık söyleyecek bir sözü kalmamıştır. Gelecek, seçime girecek, programını, projeleri açıklayacak, halkla bütünleşecek, kaynaşacak ve yönetime gelecek. Halkla başkasıyla değil. 5 yıl süreyle çalışacak, başarılı olursa halk bir kez daha evet diyecek, devam edecek. Aksi takdirde görevini bırakacak. Bundan güzel bir şey olamaz, halkımızın önü açılmıştır” dedi.

Yatırımlarımız, İnsana Olan İnancımızın En Somut Belgesidir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 113 tesisin arasında Suruç Ovasının Sulanması için Sulama Pompaj Kanallarının yer aldığını belirten AK Parti Başkan Adayı Güvenç, 26 km’lik kanalların 3 yılda gerçekleştirdiklerini ve terfi hatlarının 264 milyon TL’ye mal olduğunu söyleyerek, “Eskisi gibi 30 yılda yapılmadı. Bunu halkımıza anlatın. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘Suruç’umuza hayırlı olsun’ dedi. Bunu lütfen halkımıza anlatın, bu AK kadroların üzerinde bir vebaldir. Toplam 1 katrilyon bedelli bir proje hayata geçiyor. Suruç ovasına 90 metre küp su pompalayacak, Kızılırmak kadar suyu önümüzdeki pamuk sezonunda Suruç’un bereketli topraklarına kavuşturuyoruz. 570 bin dekarlık araziyi ilk etapta sulayacağız. Bunu söylerken çok mutluluk duyuyorum. Diğer bir konu ise 150 bin dekarlık alanı kapalı olarak suluyoruz. Açık sulama, vahşi sulama değil; kapalı sulama ile suyumuz israf olmayacak, enerji bedelimiz üçte bire düşecek. Son model dünyanın en iyi teknolojisi, en üst düzey ülkelerinki gibi Suruç’un 150 bin dekarlık arazisi kapalı sistemle sulanacak. Bu yatırımlarımız insana olan inancımızın en somut belgesidir” dedi.

 

Sözlerine devam eden Güvenç, bu yatırımlarla moral bulup başları dik gezmeleri gerektiğini anlatarak, “Bu hükümet sizin hükümetiniz, bu devlet sizin devletiniz. Baskı, ayrıştırma dönemi bitmiştir. Bu devlet 70 milyonun hizmetkârıdır. Yaralı gönülleri, babaları, anneleri, gençlerin kalplerini gönüllerini tamir etmek; emin olun oyunu almaktan, önemlidir. Sevgiye, kardeşliğe, ortak geleceğe inanmaya ihtiyacımız var. Bunu başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu.

 

Suruçlulara iş imkanı sağlamak için geçmişte gayret gösterdiğini ifade eden Güvenç, “Suruç’tan Organize Sanayiye günlük bir servis aracı kaldırabilir miyim? Gençlerimiz, kızlarımız bir günlük mesai ile tanışsın diye gecelerce uykusuz kaldım. Bir meslek sahibi olsunlar. Bir gelirleri olsun diye; varlık sebebimiz bu zaten.  ‘İnsanların hayırlısı, insanlara hizmet edendir’ anlayışıyla çalışıyoruz” diye konuştu.

Suruç’un gönlünü, kalbini kazanmak doğrultusunda çalışmayı arzuladığını belirten Güvenç, teşkilatın da çok çalışması gerektiğini belirterek, “Girmedik ev, sokak, kapı bırakmamalıyız. İyi niyetimizi, değişen Türkiye’yi anlatalım, Başbakanımızın fedakârlıklarını anlatalım. Suruç’un aydınlık geleceği için kenetleneceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Suruç’un buna ihtiyacı var. Bu dönem Suruç’ta yeni bir beyaz sayfa açmak, kenetlenip buradan Urfa’ya, Urfa’dan Türkiye’ye birlik beraberlik mesajı göndereceğiz” dedi.

Eğilmez; “Büyük Usta’nın Emanetine Sahip Çıkacağız”

Tanışma toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise, birçok ilçede tanışma toplantıları gerçekleştirdiklerini belirterek, seçim sürecinin başladığını ve çok iyi sonuçlar alacaklarını belirtti.

 

Başkan Eğilmez konuşmasını sürdürerek, “ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Celalettin Güvenç, bize Büyük Usta’nın bize emanetidir; biz bu emanete sahip çıkacağız. İnşallah Şanlıurfa’da çok büyük başarı elde edeceğiz. Tabi Suruç bizim için çok önemli, Suruç’tan da büyük başarı bekliyoruz. Bunun öncülüğünü de Suruç Teşkilatımız gerçekleştirecektir” dedi.

 

AK Parti Suruç İlçe Teşkilat Başkanı Bekir Demirbilek de, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, başarılı bir seçim dönemi çıkaracaklarını söyledi.

 

Tanışma toplantısı konuşmaların ardından salonda bulunan Partililer ve vatandaşlarla sohbet eden Güvenç, Tanışma Toplantısının ardından Suruç çarşısını gezerek, esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı çalışmalar dileyen Güvenç, sıcak karşılamadan dolayı Suruç esnafına ayrıca teşekkür etti.

 

Suruç ziyareti esnasından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.