banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Güvenç sert çıktı; İspatlayın şehri terk ederim VİDEO

Burada ilk olarak 10 Ocak Basın Bayramını kutlayan Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eski Vali Celalettin Güvenç, hakkında çıkan dedikodulara yönelik cevap vererek doğrulanırsa bu memleketi terk edip giderim dedi.

Güvenç; “ Son zamanlarda şahımsa yönelik bir takım iddialar ortaya atılmış durumda, ben Valilik görevinde iken Ülker firmasının Şanlıurfa’ya yatırım yapması yerine Maraş’a yapılmasına neden olmuşum sözleri ve iddialar yer alıyor. Ben Değil yatırımı engellemek birçok STK bilir bura’ya istihdamı ve yatırımın çoğalması için elimden gelenin fazlasını yaptım ve diyorum ki bu olayı ispatlayın değil büyükşehir belediye başkan adaylığını bırakmak şehri terk ederim.”Diye konuştu.

YÜZDE 70 KAZANIRIM

Basın bayramı kutlamasına gelen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eski Vali Celalettin Güvenç’e gazetecilerin “Seçimlerde anket yaptınız mı? Şuan ki oy oranınız nedir?” sorularına ise kesin bir cevap vererek şunları söyledi.

 

Güvenç; “ Ak Parti Şanlıurfa’da hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başladı bu anlamda sadece tek bunu diyeyim kesin olarak idarecilik güvenine ve tecrübesine bakılınca kesin olarak yüzde 70 seçimleri kazanacağım.”Diyerek kesin iddialarda bulundu.

BDP’NİN ADAY AÇIKLAMAMASINI ELEŞTİRDİ

Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eski Vali Celalettin Güvenç yerel seçimlerde Barış ve Demokrasi Partisinin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i Urfa’dan aday göstermesine ilişkin sorulara ise; “ Şanlıurfa’da şuana kadar birçok parti halen adaylarını açıklamadı ve açıklamıyor. Bu anlamda BDP’nin Osman Baydemir’in adaylığının bile kesin olmaması düşündürücüdür ve rakip olarak görmüyorum.” Dedi.

 

Basın toplantısına Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ev sahipliği yaparken, İlçe yönetimi, Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, İl Başkan vekili Erkan Sözen, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençllik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Baydilli, İl Başkan Yardımcıları Fatih Yıldız, Fatih Kahya ve Mehmet Eriten ile ulusal, yerel ve interne site çalışanları katıldı.

VİDEO hazırlanıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.