banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Güvenç, kentsel dönüşüm için Gaziantep'i inceledi VİDEO

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelen Celalettin Güvenç, Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesislerinde ‘Kentsel Dönüşüm, sosyal belediyecilik, spor ve eğitim merkezleri ile trafik konusunda’ yapılan çalışmalarla ilgili bir toplantı yaptı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi uzmanlarından brifing alan Güvenç, toplantıardından  Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları inceleyip; yetkililerden bilgi aldı.


Yeşilvadi Parkı'nda başlayan inceleme gezisi sırasıyla Şelale Park, Şahinbey Köy Pazarı, eğitim ve Spor Merkezi, Mavikent konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Akkent Spor Köyü, Özdemirbey yol genişletme çalışması, Çamlıca Konutları ve Sokak Sağlıklaştırma yapılan sokaklar gezilirken, Şehreküstü Konaklarında son buldu.


Şahinbey Belediyesine ait Çamlıca Konutları 5. Bölge kentsel dönüşüm alanının bulunduğu yerde ziyaretleri hakkında bir açıklama yapan Celalettin Güvenç, “Öncelikli olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na Gaziantep’eyaptığı bu güzel hizmetlerden dolayıteşekkürlerimi sunuyorum. Bunu da kimse seçim dönemi öncesi iltifatı olarak algılamasın. 1976 yılında Gaziantep’te 3 yıl süreyle öğrenci olarak kaldım. Bu yöreyi ve bölgeyi bilen bir insanım. Sosyal Belediyecilik anlamında ve diğer konularda neler yapılmış bunları gördük. Her türlü spor, eğitim kursları faaliyetinin yapılabildiği; yaşlılar, kadınlar, gençler ve çocuklar için 73 tane sosyal tesis yapılmış. Bunlar Ülkemiz adına, şehirlerimiz adına gerçekten gurur verici çalışmalar” dedi.


30 yıllık devlet hizmetinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday olduğunu söyleyen Güvenç, “Allah nasip eder, halkımızın teveccühü ile kazanırsak İnşallah 01 Nisan tarihi itibariyle zaman kaybetmeden aynı çalışmaları başlatalım diyoruz. Bu anlamda da AK Partimizin deneyimlerinden, değişik illerindeki Belediyelerinden istifade edelim arzusundayız. Bu günde geldik Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanımız Fatma Şahin’i ziyaret ettik. AK Parti Gaziantep İl Başkanımızla da değerlendirmede bulunduk. Daha sonrada Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu ile birlikte şehri gezdik. Çok mutlu oldum ve gurur duydum. Hayırlı olsun Gaziantep’e çok yakışmış” dedi.
Mehmet Tahmazoğlu ise, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ile birlikte toplantı yaptık. Yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Şimdi de Belediye’mizin yapmış olduğu gerek sosyal belediyecilik anlamında, gerek parklar, gerekse kentsel dönüşüm ve yeni açtığımız bulvarlarla ilgili gezi yapıyoruz. Birazdan da Gaziantep’in tarihi dokusuyla ilgili bir gezi yapacağız. Tarihi doku alanı Şahinbey İlçesinde olduğu için tarihi doku alanı ile ilgili neler yapmışız yerinde inceleyeceğiz” dedi.


AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in başarılı Valilik döneminin ardından AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu belirten Tahmazoğlu, “İnşallah Şanlıurfalılarında teveccühü ile 30 Mart 2014’te belediye Başkanlığını kazandıktan sonra Şanlıurfa’ya gelip kendisini makamında tebrik ederiz. Bütün yapılacak çalışmalarda Gaziantep ve Şanlıurfa zaten komşu ve kardeş illerimiz; el birliğiyle halkımız için, memleketimiz için, Şanlıurfa için, Gaziantep için neler yapılacak, yine el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürürüz” dedi.


Gaziantep İnceleme gezisinde AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen ve Nihat Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Adil Saraç, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı ve SKM Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.