banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Güvenç; Hizmet için yola çıktık VİDEO

Güvenç, Genç Bakış, BBP ve TÜMSİAD’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Genç Bakış Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Güvenç, burada Genç Bakış Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Yüksel ve üyeleri tarafından karşılandı. Başkan adayı Güvenç’in bir süre sohbet edip kısa bir bilgilendirmesinin ardından, Dernek Başkanı Yüksel’den dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.



Sebebimiz hizmet ve sizlerin teveccühüdür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, ziyaretlerine devam ederek, TÜMSİAD’a geçip Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ve Yönetim Kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.
Büyükşehir yasasıyla ilgili olarak Şanlıurfa’nın kazanımlarından bahseden Celalettin Güvenç, “Bu yola çıkma sebebimiz hizmet ve sizlerin teveccühüdür” dedi.



BBP İl Başkanı ile sohbet

Celalettin Güvenç, TÜMSİAD ziyaretinin ardından Büyük Birlik Partisini ziyaret ederek Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Çavcı’yla Şanlıurfa’ya hizmet etme konusunda bir süre sohbet etti. Görüş alışverişinde bulunan Güvenç, bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Ziyaretler esnasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.