banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Güvenç: Eyyübiye ilçesini birlikte planlayalım

Yerel seçimlerin yaklaştığına dikkat çekerek konuşmaya başlayan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün; “AK Parti Eyyübiye İlçe teşkilatımız kurulduktan hemen sonra bizler çalışmalarımızı başlattık. Teşkilat konusunda mahallelilerinin oluşturulması aşamasındayız. Önümüzdeki hafta bütün mahallelerimizle ilgili eksiklerimizi de tamamlamış olacağız. Bir adım sonrasında da müşahitlerimizi oluşturmaya çalışacağız. Eyyübiye ilçesi olarak görev aldıktan hemen sonra yönetim kurulunu oluşturduk, yürütmeyi oluşturarak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlattık. AK Parti olarak şuan da tüm kadrolarımızla seçimlere hazırız. Büyükşehir adayımız Celalettin Güvenç liderliğinde Şanlıurfayı, Eyyübiyeyi AK Belediyecilik hizmeti ile tanıştıracağız” dedi.

Eyyübiye ilçesinin yeni kurulduğunu belirterek konuşmaya başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise, “Eyyübiye ilçemiz gerçektende çok kısa bir süre içersinde teşkilatlanma yapısını tamamladı. Kısa süre içerisinde Eyyübiye ilçe başkanımız ve teşkilatı çok güzel hizmetlerde çalışmalarda bulundular bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

Şimdi bizler için asıl önemli olan 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerdir. Eyyübiye yeni kurulan bir ilçemiz, bu ilçemizde ilk belediye başkanlığını seçeceğiz. Bu belediye başkanının AK Partili olacağından eminiz. Teşkilatlarımıza bu konuda güveniyoruz. Ama bizler en büyük yüksek oyla Eyyübiye'yi kazanmak istiyoruz bunun içinde çabalayacağız. Bu konuda bizim kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademedekilere güvenimiz tamdır. Bizler büyükşehir'de büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Celalettin Güvenç, eski valimiz. Hizmetlerini hepimiz biliyoruz. Milletle olan sevdasını biliyoruz. Buna hepimiz şahit olduk. İnanıyoruz ki bu sevdayla Şanlıurfa'da çok büyük hizmetler birlikte yapacağız. Bu seçimlerde'de inşallah ipi göğüsleyeceğiz. Eyyübiye'de Şanlıurfa'da büyük başarılar elde edeceğiz. Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız” şeklinde konuştu.

Gücümüz millettir

Gücünü milletten alan bir parti olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç; “İyi şu AK kadrolu olarak, iyi ki şu ahir zamanda 20'inci asırın zor günlerinde Allah Türkiye'ye Tayyip Erdoğan'ı ve bu güzel kadroları gönderdi de bir asırlık, bir buçuk asırlık, iki asırlık özlemimiz dindi. Bu sizin AK oylarınızla oldu, samimiyetinizle oldu. Halkın üzerinde oynanan oyunları engin sağduyumuzla, doğulusu, batılısıyla, Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla birlik olduk ve bozduk. Türkiye şuanda Dünya'da parlayan bir ülke oldu. Gidecek daha çok yolumuz var. Bizim ayağa kalkmamız demek, Ortadoğu'nun ayağa kalkması demektir. Suriye'nin, Irak'ın, Lübnan'ın, Mısır'ın dolayısıyla bizim hazmetmeleri mümkün değildir. Gücümüz millettir. Gücümüz sizin AK oylarınız. Başka bir dayandığımız yer yoktur. Her seçimde güçlü bir ses veriyorsunuz ve yerle bir oluyorlar. Bu aldığımız güç ile yürüyoruz. Köylerimizi, kentlerimizi geliştiriyoruz. Bölgeler arası kalkınmaları ortadan kaldırıyoruz. Yaşlılara, Özürlülere, dul kadınlara, çocuklara ayrı kanunlar çıkardık. Toplumun her kesimine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Milletin parasını, millete aktarıyoruz. Bunu yaptıkça da bizi tanıyan, anlayan geniş kitleler AK kadroya katıla, katıla çığ gibi büyüyoruz.

 

Eyyübiye ilçesini birlikte planlayalım

Yeni Kurulan Eyyübiye ilçesini birlikte planlayıp ve oluşturmak için gayret göstereceklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç; “Şanlıurfa'da Türkiye'nin 7'inci büyük kentinde de bizler çok güçlü bir yönetim oluşturmalıyız. Türkiye'nin en genç nüfusu, Türkiye'de kırsal olarak oturan en yüksek ili Şanlıurfa'dır. Türkiye'de %25, Şanlıurfa'da ise %45 kırsaldır. Kırsalda oturmak demek eğitim sorunlarını da yanında getiriyor demektir. Güzel bir Eyyübiye'yi birlikte planlayalım ve oluşturalım. Hangi mahallenin, hangi köyün sıkıntısı varsa biz orada olacağız. Millete efendilik yoktur, hizmetkârlık vardır. Vatandaş her zaman haklıdır. ''İnsanların Hayırlısı İnsanlara Hizmet Edendir, İnsanlara Faydalı Olandır'' bir insana Allah razı olsun dedirte biliyorsan, devletin kaynağını çarçur etmeden, millete ulaştırabiliyor san, insanlık onuruna erdin demektir. İdarecinin, devletin şerefi insanının mutluluğundan ileri gelir. Biz bu felsefenin temsilcileriyiz. Bu yolun yolcularıyız. Bu yolcuların bir neferi olmaktan dolayı da emin olun hepimiz çok büyük mutluluk ve gurur duymalıyız. Tarih yeniden yazılıyor Türkiye'de, Devlet yeniden kuruluyor Türkiye'de, Gönüller yeniden yapılıyor yüzyıl, yüz elli yıldır kırık olan gönüller bu ülkede yeniden yapılıyor. Medeniyetimiz, İnancımız, kültürümüz yeniden ihya ediliyor. Ne mutlu bizlere Büyük Ustanın liderliğinde bu kervanın, bu hizmet kervanının birer eriyiz, birer neferiyiz” dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe binasında yapılan tanışma toplantısına, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç, AK Parti İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Eyyübiye İlçe yönetimi katıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.