banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Güvenç, Arap kıyafeti giyince!... VİDEO

Celalettin Güvenç, bütünüyle güçlü ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için 30 Mart’ın yeni dönemin başlangıcı olacağını belirterek, “Şanlıurfa için taze bir başlangıç yapacağız. Arap’ı, Kürt’ü, Türk’ü herkesi kucaklayacak, kimseyi kimseye ezdirmeyecek, hakkını yedirmeyeceğiz. Bileceksiniz ki Belediyede sizden biri, emrinizde biri, bir kardeşiniz var. Bu belediyelerimize başınız dik girecek, başınız dik çıkacaksınız” dedi.
Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir İlçesi ve Uğurlu Beldesi’nde temaslarda bulunduktan sonra Ovabeyli Ailesinin de düğün törenine katıldı.
Celalettin Güvenç, ilk olarak AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ile birlikte Uğurlu Beldesine vatandaşlarla bir araya geldi.
Burada vatandaşlar tarafından kendisine yöresel kıyafet giydirilen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç,“Sizlere ne kadar çalışsak, çabalasak, heyecan duysak azdır; her türlü hizmet layıksınız” dedi.


30 Mart Şanlıurfa İçin Milat Olacak
Yeni bir seçim dönemine girdiklerini ifade eden Celalettin Güvenç, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde yeni miladın başlangıcı olacağını dile getirerek, “Yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Güçlü bir Şanlıurfa, Harran, Akçakale için, yaşanabilir bir Uğurlu için taze bir başlangıç yapacağız. Arap’ı, Kürt’ü, Türk’ü herkesi kucaklayacağız. Kimseyi kimseye ezdirmeyeceğiz, hakkını yedirmeyeceğiz. Bileceksiniz ki Belediyede sizden biri, emrinizde biri, bir kardeşiniz var. Bu belediyelerimize başınız dik girecek, başınız dik çıkacaksınız” dedi.


Sorunların Hepsine Projeler Yaparak Çözümler Üreteceğiz
Yeni dönemde yaşlılar, kadınlar, gençler ve engelliler için özel projeler yapacaklarının altını çizen Güvenç, “Şanlıurfa’da Türkiye’nin en genç nüfusu olan şehirlerden ciddi şekilde işsizlik var, gençlerimizin meslekleri yok. Belediyemizin açacağı İş ve Meslek kurslarıyla merkeziyle gençlerimizi ve çocuklarımızı hem meslek sahibi hem de iş sahibi yapacağız İnşallah. Her mahalle de kadınlarımız için birer Kültür ve Eğitim merkezi açacağız. Bunları geçmişte Özel İdare imkânlarıyla yaptık; ama Büyükşehir Belediye İmkânlarıyla daha da çok yapacak ve yaygınlaştıracağız. Yol, imar, konut, trafik sorunlarının hepsine ayrı ayrı dünyanın en iyi uzmanlarını getirerek, aklı başında ayakları yere basan projeler yaparak çözümler üreteceğiz. Bunun için 24 saat sizlerle çalışacak, aranızda olacağız. Dün olduğu gibi bugünde sizlerin emrinde ve yanında olacağız. Bu yeni dönem altın bir dönem olacak” dedi.


‘Güvenç Bir Usta, Hizmet Ustası’
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu burada bir konuşması yaparak, “Amacımız sizlere hizmet getirerek, susuzluktan, çamurdan kurtarmaktır. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda Uğurlu’ya hizmet ettik. Hepimiz sizlerin emrinde ve hizmetindeyiz. Niye Eski Valimiz Celalettin Güvenç’i aday ettik? Celalettin Güvenç bir usta,hizmet ustası; 30 yılını bu hizmete vermiş. Tecrübe var, Ankara’da kapıları açabiliyor. Şanlıurfa’yı İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak biliyor. Bizleri kırmadı Valilik kolay kolay bırakılmaz ama içinde hizmet aşkı var. ‘insanlara hizmet Allah’a hizmet’ diyor. Onun için kim telefon açtıysa telefonlara çıktı.30 Martta tertemiz helal oyunuzla Celalettin Güvenç Başkan olduktan sonra hizmeti, projeleri göreceksiniz İnşallah. Aklınıza gelmeyen projeler gerçekleşecek” dedi.

 


 

DÜĞÜN VİDEOSU

 

 

Viranşehir’de Kahvede Vatandaşlarla Buluştu
Esnafla sohbet ederek Viranşehir ilçesinde temaslarına başlayan Celalettin Güvenç, güzergâhıüzerinde bulanan bir kahvede oturan vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Güvenç, en büyük hedeflerinin geçmişte yaşanan sıkıntılarının tekrar yaşanmaması olduğunu vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesiyle Türkiye’nin 30 ilinin ve Şanlıurfa’nın kazanımları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Derdimiz Helalleşme, Vatandaşları Kaynaştırma
Şanlıurfa merkezi ve ilçelerini aynı gözle gördüklerinin altını çizen Celalettin Güvenç, tüm insanları kucaklayacak bir yapı oluşturacaklarını belirterek, Şanlıurfa’nın barış ve huzur kenti olduğunu söyledi. Celalettin Güvenç, Devletin imkânlarını ihtiyaca yönelik ve eşit bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması mücadelesinde olduklarını güçlü bir helalleşme, vatandaşları kaynaştırma ve devletin millete hizmetkâr olmasının derdi ile sabahın erken saatlerinde gece yarılarına kadar çalıştıklarına dikkat çekti.Bu yola, Türkiye’de bir şeylerin değiştiğini ve her ferdin bu ülkenin başı dik vatandaşı olduğunu anlatmak için çıktılarını belirten Celalettin Güvenç, “Allah’a hamd olsun iki buçuk senede 3 bin 500 kilometre yol yaptık, su çıkmaz denilen köylerden su çıkardık, 400’ün üzerinde kuyu kazdık ve en son köy içlerine parke taşı yapmaya başladık. Burada Anıt Köyünde, Hilvan’da Ovacık’ta, Birecik’te Kural’da var. Şuanda 45 köyde parke taşı çalışması var. Hiçbir zamanda köye yol, su götürdük ve parke taşı yaptık diye övünmüyorum; niye geç kaldık diye üzülüyorum. Ayıptır, günahtır diyorum. Ama inşallah yeni dönemde Büyükşehir Belediyesinin imkânları çok daha iyi olacak. O imkânlarla el değdirmedik yer bırakmayacağız” dedi.
2002’den bu yana gerçekleşen değişimlerden bahseden Celalettin Güvenç, kahvedeki vatandaşlara güncel örnekler aktararak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la gelen refahı anlattı.
Ziyaretleri sırasında AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e,AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu,İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün eşlik etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.