banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

Göbeklitepe'de Barışa Güvercin Uçurdular

Şanlıurfa Belediyesi’ne ait 5 ayrı otobüs ile Göbeklitepe’ye ücretsiz taşınan Urfalılarında yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Peygamberler Şehri Şanlıurfa’dan dünyaya bir kez daha barış ve kardeşlik mesajı verildi.

Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, belediye birim amirleri ve çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı “Barışa Güvercin” etkinliğine, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bölgeye gelen CHP’li vekiller de katıldı.

CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve CHP İl Başkanı Ferhat Karataş’ın da aralarında bulunduğu CHP heyeti, Şanlıurfa Belediyesi’nin etkinliğine destek olarak barışa güvercin uçurmaktan mutlu olduklarını söylediler.

Tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan Şanlıurfa’nın barış ve hoşgörü kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Yücetepe, “Şanlıurfa Belediyesi olarak 11 Nisan Kurtuluş Günü’nde bizde tarihin sıfır noktası olarak bilinen Göbeklitepe’de barışın sembolü olan bu güvercinleri Urfa’dan dünyaya uçuruyoruz. Umuyorum ki barış ve kardeşliğin daim olduğu bu topraklarda 93 yıl önce olduğu gibi bugünde özgürlüğe sahip çıkılır” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın tarih ve turizm açısından önemine değindi ve barış ve kardeşlik adına düzenlenen bu anlamlı etkinlikte bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.