banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Gelecek Partisinde İstifalar Devam Ediyor

Yeni kuralan Gelecek partisinde il başkan yardımcısı olarak görev alan yaklaşık bir yıl boyunca canla başla demokrasi mücadelesi veren eğitimci yazar Yunus Çoban partiden istafa etmişti.

İstifa haberi iile ilgili bilgi veren Çoban, Parti içinde istifalar sessizce ve üstü kapanarak ört pas ediliyor. her gidenin veya istifa edenin kötülendiği, parti içinde istişare kültürünü olmadığını ve oluşmadığını ve il yönetiminin fedakarlıktan kaçındığı belirtti. Çoban ayrıca gelen merkezin ise bunlardan habersiz ve ilgisiz olduğunu belirtti.

Edinilen bilgilere göre Yunus Polat'ın Ak Parti'ye geçmesi bekleniyor.

HALİLİYE İLÇESİNDE DE İSTİFA YAŞANDI

Geçtiğimiz günlerde parti için eleştiri kültürüne isyan eden Halili ilçe başkan yardımcısı AR-GE başkanı Abdullatif Kabataş'ın da istifa ettiği belirtildi. İlçe başkanlığına istifa dilekçesi veren Kabataş'ın işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.