banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Flaş Gelişme! Ayhan Akçakale'de Adaylığını Resmen Açıkladı

Şanlıurfa'da büyük kızmı yeniden aday gösterilmeyen mevcut ilçe belediye başkanları, aday listelerinin açıklanmasıyla aday olabilecekleri yeni parti arayışına girdiler.

Ceylanpınar, Harran mevcut belediye başkanları Demokrat partiden yeniden aday olma çalışmaları devam ederken Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdülhakim Ayhan Saadet partisinde aday olduğunu resmen duyurdu.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Ayhan şunları söyledi: , "Akçakale halkı ile yaptığım istişareler sonucunda Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı oldum. Çıktığımız bu yolda dua ve desteklerinizi bekliyorum.
Ecz.Abdülhakim Ayhan Akçakale Belediye Başkanı" 

Abdulhakim Ayhan Biyografisi
Doğum Yeri : Şanlıurfa/ Türkiye 
Doğum Tarihi : 1.1.1974 -
 Abdulhakim Ayhan Kimdir?
1974 Yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Akçakale’de 
tamamladıktan sonra , yüksek öğrenimini Kırgız Devlet Tıp Akademisin’de yaptı.Lisans programını İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesin’de tamamladıktan sonra , 2004 yılından sonra Akçakale ilçesinde serbest eczacı olarak çalışmaya başladı. 

Mart 2009 ‘ dan bu yana Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

Ayhan evli ve 3 çocuk babası olmakla birlikte iyi derecede Rusça ,Kürtçe ve Arapça bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.