banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Ferhat Göçer: Siyasete girmeyi düşünüyorum

Ferhat Göçer, Radikal Gazetesi'ne verdiği röportajda, öncelikle yeni albümü 'Kalbe Kiralık Aşklar' hakkında konuştu. Göçer, daha sonra Nazan Özcan'ın sorularını büyük bir açıklıkla  cevapladı. Daha sonra Türkiye gündemine ilişkin yorumlarda bulunan ünlü şarkıcı, "siyasete girmeyi düşünüyorum" dedi.

İşte o röportajdan çarpıcı bölümler

-Urfalısınız, peki Kürt müsünüz?

"Evet evet. Güneydoğu’da Kürt meselesinden etkilenmeyen aile yoktur. Sizin ailenizde etkileri var mıydı? Yok çünkü ben İzmit’te bir dağ köyünde büyüdüm. Ben Türkçe büyüdüm. Annem babam sadece kendi aralarında bizim anlamamızı istemedikleri bir şey olduğu zaman konuşurlardı Kürtçe. Benim 12 Eylül’le ilgili hatırladığım, bizim Karabaş’ın beni sırtımdan ısırdığı ve 12 Eylül sabahı İzmit Devlet Hastanesi’nin penceresinden geçen tankları izlerken kuduz aşısı olduğum. Annem babam eğitimci insanlardı. Belki benim bilmediğim, yaşadıkları acı şeyler de vardır. Ben sonradan idrak ettim durumu."

"SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

-Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?

"Şu anda değil, ama 10-15 sene sonra neden olmasın? Ama en az 10 sene müzik yapmak istiyorum."

-Babanız da AKP ’den Yaylak belediye başkanı değil mi?

"Evet. Bizim topraklarımızda belli bir siyasi gücümüz var. Dedem de Adalet Partisi için çalışırdı. Babam muhafazakâr, dindar bir insan. Kendine yakın gördüğü bir siyaset içinde insanına ve topraklarına hizmet ediyor."

AKP’li olarak yaftalanıyor musunuz?

O yaftalayanların yüzsüzlüğüdür. O benim babam ve ben siyasi fikirlerimi babamla bile tartışmam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.