banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Faruk Çelik'ten Siverek saldırısı açıklaması: Hz İbrahim'i yakmayan Ateş sizi yakacak!

Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa Siverek ilçesine Viranşehir'e bağlayan yola yerleştirilen bombanın patlaması sonucu yaralanan 3 askere geçmiş olsun dileklerini ileten Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Olay yerinden kaçarken Sarıören köyü muhtarı İbrahim İnco'yu öldürüp aracıyla kaçan Teröristlere de sert tepki göstererek: "Hz İbrahim'i yakmayan Ateş sizi yakacak" dedi.

Şehit İbrahim İnco Kürt kökenli bir kardeşimizdi. millet düşmanları için Kürt Arap Türk görüyorsunuz fark etmiyor. Gerçekleri artık görelim diyen Bakan Faruk Çelik: Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şanlıurfa Sarıören köyü muhtarı İbrahim İnco kardeşimiz teröristlerce şehit edilmiştir. Allah rahmet eylesin. Ailesine, Şanlıurfalılara baş sağlığı  diliyorum. Hayinler ne istediniz bu masum yiğit insandan Hz İbrahim'i yakmayan Ateş sizi yakacak. Şehit İbrahim İnco Kürt kökenli bir kardeşimizdi. millet düşmanları için Kürt Arap Türk görüyorsunuz fark etmiyor. Gerçekleri artık görelim. Şair; Uyuyanı uyandırmak gerek.  Uyanmayalar ölmüştür demek.  Diyor. Bölgede olup bitenler uyanmak için yeterli değilmi?"

www.balikligol.com





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.