banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Fakıbaba'dan Başkan Kaya'ya hayırlı olsun ziyareti

 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Belediye birim amirleri; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Mehmet Kaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Mehmet Kaya ile bir süre görüşen Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindekiler borsanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Fakıbaba ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Kaya, Ticaret Borsası tarafından Avrupa Birliği’ne sunularak hibe desteği alan projeler hakkında bilgi verdi. İnşaat çalışmaları devam eden yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Başkan Kaya, çalışmalarında kendilerini destekleyen Fakıbaba ve belediye çalışanlarına da teşekkür etti.

Tebrik ziyaretinde bulunan Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu,  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Üyesi Ahmet Göktaş ve Borsa üyesi Nahsan Bülbül  karşıladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.