banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Fakıbaba Urfalılara teşekkür etti


Şanlıurfa'nın 96. kurtuluş yıl dönümü olan 11 Nisan etkinlikler Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı ve tüm bakanların katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bu büyük programa Urfalıların gösterdiği büyük ilgiye teşekkür ettiğini belirtti.

 Büyükşehir Belediyesinin Şanlıurfa'nın 11 Nisan Kurtuluş programının çok güzel organize edildiğini söyleyen Fakıbaba: "Katıldığımız programda duygusal anlar yaşadım. programı ve organizasyonu çok güzel olmuştu. Nihat beyin genç, dinamik ve vizyonlu bir kişi. Dolayısıyla Urfamızda hizmet çıtasını daha yükseklere  taşıyacağına inancımız tamdır" diyerek Belediye hizmetlerini övdü.

Başta Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı, tüm bakanlar ve Urfa dışından gelen her bir misafiri en iyi şekilde ağırlayan, misafirperlik yapan Tüm Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini dile getiren Ahmer E. Fakıbaba; "Milletvekilleri olarak bizlerde bir kez daha hemşerilerimizle gurur duyduk.  Başta Başbakanımız, hükümetimiz ve vekil akadaşlarımla beraber el ele vererek Urfamıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Fakıbaba twetter hesabından da Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibini başarılı organizasyondan dolayı tebrik etti.

Haber: İbrahim AKBAŞ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.