banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fakıbaba, Urfa kart'la yolculukta
Vatandaşların otobüslerle ilgili sorunlarını ve önerilerini dinleyen başkan Fakıbaba, 2011 ve 2012 yılındaki projelerini otobüste bulunan yolcularla paylaştı. Sabah saatlerinde Belediye’nin hizmet binası önünde Balıklıgöl ring otobüsüne binen Fakıbaba’nın ‘R1’ ile yolculuğu Hilton Kavşağına kadar sürdü.



Otobüse bindiği sırada kimi gençler yerinden kalkıp Fakıbaba’ya yerini vermek istedi. Yolculuk süresi içerisinde projelerini vatandaşlara anlatan Fakıbaba, yolculuğun bir bölümünü ayakta, bir bölümünü de otobüsün arka koltuğunda oturarak tamamladı. Belediyenin şehir içi otobüsünün geçtiği güzergâhta, bazı yerleri otobüsteki yolculara göstererek neler yapmayı düşündüklerini anlattı.

www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.