banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Fakıbaba TOKİ'yi gezdi

 

Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol ve belediye birim amirleriyle birlikte kentin Batıkent(TOKİ) Mahallesi’ni gezen Fakıbaba belediye tarafından TOKİ’de yürütülen hizmetlere değindi ve TOKİ Bölgesinin nerelerden nerelere geldiğini kaydetti.

Şanlıurfa Belediyesi Eyüp Cenap Gürpınar Parkı’nda spor yapan bir grup TOKİ sakini bayanla sohbet eden Fakıbaba, burada yaptığı açıklamada bölgenin eski hali ile yeni hali arasında kıyaslama yapıldığında TOKİ’nin aslında şimdi yaşanabilir bir bölge olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa’nın her noktasında büyük değişim yaşandığını ancak TOKİ’de yaşanan değişimin daha dikkat çekici olduğunu belirten Fakıbaba, “Eskiden Urfa’da yeşil yoktu. Ağaç yoktu. Şimdi bakıyorsunuz TOKİ’ye Türkiye’nin en yaşanabilir TOKİ’sini Urfa’da görüyorsunuz. Ben emeği geçen tüm belediye çalışanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

FAKIBABA: BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

TOKİ, Kuyubaşı ve Esentepe Şelalesi’nin ardından hizmete yeni kazandırılan Akabe Şelalesiyle kentin Gaziantep girişine bambaşka bir güzellik kattıklarını kaydeden Fakıbaba, göreve geldikleri günden bu yana kent merkezinde 4 adet şelale 30’u aşkın su havuzu ve oyunu yaptıklarını söyledi.

İnsanların bu kentte mutlu olabilmeleri için uğraş verdiklerini aktaran Fakıbaba, “Şehrin güzelleşmesi her Urfalıyı mutlu ettiği gibi beni de mutlu ediyor. Zaten Urfa’ya gelen insanlar bu güzellikleri önceden tahmin edemiyor. Ancak gezip gördüklerinde bu kentin aslında bambaşka bir şehir olduğunu söylüyor. Urfalı hemşehrilerim bizi takip etsinler. Çok daha güzel işler yapacağız. Bizi izlemeye devam etsinler” dedi

230 metre uzunluğunda 3 ila 7 metre arasında değişen yükseklikte yapımı tamamlanan Akabe Şelalesini inceleyen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba işçilerle sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
FakıbabaToki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.