banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Fakıbaba, koltuğunu kaptırdı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Göbeklitepe Orta Okul 8’inci sınıföğrencisi Yeşim Devran, başkan koltuğuna oturmanın bir süre heyecanını yaşadı. Okul Müdürü Sedat Kaya ve Türkçe Öğretmeni Özge Özkan ile Şanlıurfa belediye Başkanlığına gelen Yeşim Kaya, başkanlık koltuğuna oturur oturmaz okullarının yolunun yapılması talimatını verdi. Fakıbaba, makam koltuğuna oturan Yeşim Devran’a “Başkan olarak neler yapmayı planlıyorsunuz .” sorusunu yöneltti. Bunun üzerine Yeşim Devran “Belediye başkanı olarak çocuk oyun alanlarının ve parkların artırılması, sosyal ve kültürel faaliyetlerin devamlılığı ve yeşil alanların daha da çoğaltılması için çalışacağız.”dedi Fakıbaba da “Oyum sana başkan” şeklinde espri yaptı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm dünya çocuklarına hayırlı olması dileğinde bulunan Fakıbaba "Dünya üzerindeki hiç bir milletin çocuklarına armağan edilmiş bir bayram yok. 23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olma özelliğini taşıyor. “ifadelerini kullandı

Anahtar Kelimeler:
FakıbabaKoltuk23 Nisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.