banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Fakıbaba Bozova'yı ziyaret etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa ziyareti kapsamında geldiği Bozova’da ilk olarak Ak Parti ilçe Başkanlığı ve Bozova Belediyesini ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi.

Kaymakam Zekeriya Göker’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Fakıbaba, “Bozova Belediyesi’nin bütçesinin büyük bir kısmı yatırımlara harcanıyor. Yatırım arttıkça Bozova daha da güzelleşecek, insanların yüzü daha da gülecek.”dedi

Belediye’nin ardından AK Parti İlçe Başkanlığına geçen Fakıbaba,Partililer tarafından karşılanan Bakan Fakıbaba, “Burada 2019 yılı seçimlerinin önemine işaret ederek AK Parti sevdalılarının 2019 yerel seçimleri öncesi daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.”

Bakan Fakıbaba’ya ilci ziyaretleri kapsamında Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri ve il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti

(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.