banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Eyyüpoğlu'ndan Toru'ya ağır suçlama VİDEO

 

Kanalurfa genel yayın yönetmeni, iş adamı İbrahim Toru’nun kardeşinin  bıçaklı saldırıya uğramasından sonra, Toru tarafından hedef gösterilen Ak Parti Şanlıurfa Miletvekili Seydi Eyyüpoğlu  konuştu.
Geçtiğimiz hafta sonu, düzenlediği bir basın toplantısında Kardeşi Mehmet Toru’nun bir Milletvekilinin yakını tarafından bıçaklandığını açıklayan İbrahim Toru, adres olarak Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nu göstermişti.
Bir yakının vefatı üzerine bugün Şanlıurfa’da bulunan Seydi Eyyüpoğlu, Guneydoğu tv’de canlı yayına çıkarak, iddialar hakkında Ömer Kapaklı'ya konuştu. Şanlıurfa’lılara hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Eyypoğlu’ İbrahim Toru’nun geçmişini biliyorum, her cemiyette bulunmuş biriyim, dudağıma içki değmiş değildir, bir sarhoş, bir balici yanıma yaklaşamaz, ben haddimi bilirim, bu Urfa beni bağımsız çıkarmış, bu Urfa’nın %70’şi bana amca der, İbrahim’in beyanatı çok çirkin talihsiz şımarıklık, haddini aşan bir beyanat, Sen kalkıp Milletvekili bu işin arkasında var diye senin haddine mi düştü. Milletvekilinin şerefiyle nasıl oynayabilirsin, sen Medya TV’ye güveniyorsan, Bu medya Televizyon kanalıyla İnsanı lekelemeye kalkarsan, O TV boynunun altında kalır kırılır, gerçek bir pay olmadağını, sen seni meşhur mu olmak istiyorsun, Seydi Eyyüpoğlu ile uğraşan ayak altına kalır’dedi.

Yaklaşık yarım saat süren programda, Eyyüpoğlu, Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa'ya geleceğini söyledi.

Öte yandan , Sunucu Ömer Kapaklı’nın Toru ile barışma çağrısına Eyyüpoğlu’ Benden özür dilerse’ olabilir dedi…

İşte Eyyüpoğlu’nun O konuşması….



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.