banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Eyyüpoğlu, Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız

Vatandaşlardan destek sözü alan Eyyüpoğlu, “Her zaman olduğu gibi Allah’ın izniyle çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Şanlıurfa’nın sevilen kanaat önderlerinden ve önceki dönemlerde AK Parti Milletvekili olan Seydi Eyyüpoğlu ile birlikte her gün sahada vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı İbrahim Eyyüpoğlu, gidilmemiş kırsal mahalle bırakmıyor.

Gittiği her mahallede büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalıkla karşılanan Eyyüpoğlu, “Bugün Bayramın ikinci günü AK Parti teşkilatı olarak bayramlaşmamızı yaptıktan sonra yine sahada vatandaşlarımızla bir aradayız. Eyyübiye ilçemizin kırsal mahallerindeyiz. Allah’ın izniyle çalınmadık kapı bırakmayacağız. 14 Mayıs’ta sandıkları gümbür gümbür patlatarak AK Parti diye geleceğiz” dedi.

Her akşam seçim bürosunu ziyarete gelen vatandaşlarla da hasbihal eden Eyyüpoğlu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.